OURENSE

MIGUEL VILLAR

Os homes de Fran Xusto reincidieron nos seus problemas como local e seguen achegándose aos problemas

24 mares 2019 . Actualizado ás 21:02 h.

Segue tropezando o Ourense CF en casa e esta vez tampouco puido cun Racing Vilalbés ben ordenado atrás e eficaz en ataque: 0-2.

Intentou o cadro de Fran Xusto tomar a iniciativa desde o asubío inicial, pero homes como Renan ou Martín Lamelas eran atados en curto pola zaga visitante, nun equipo que mesmo aproveitou unha incorporación da súa central Xusto, para adiantarse no marcador.

A diana en contra, ao fío do primeiro cuarto de hora, atenazó a un conxunto que non era capaz de trenzar accións de perigo e cando o conseguía, atopábase coa boa resposta dun seguro Javi Pita. De entrada, na segunda parte, Raly Cabral buscaba maior profundidade na vangarda albinegra, pero tampouco entón deixou gretas o opoñente chairego, que lle puxo a guinda ao seu triunfo cun remate eficaz dun dos seus homes de refresco, Juan de Dora . En vinte minutos máis, os locais non viron porta.

OURENSE CF (0): Diego García, Sergio Paz, Pedro, Pablo, Róber, Martín Fuentes , Martín Lamelas (Xinzo, min 87), Murilo, Germán, Li (Raly Cabral, min 46) e Renan (Manu Mariña, min 77).

RACING VILALBÉS (2): Javi Pita, López, Buyo, Vérez, Xusto, Javi Varela, Jose Varela, Make, Álex Pérez (Muíña, min 85), Villares (Arón, min 89) e Denis (Juan de Dora , min 60).

Goles: 0-1, min 16: Xusto; 0-2, min 68: Juan de Dora .

Árbitro: García Lesta, do comité de Pontevedra. Amoestou con cartóns amarelos aos locais Martín Fuentes , Germán, Diego García, De Paz, Murilo e Pedro; así como aos visitantes López e Verez.