O xurado valora este venres aos premiados do Concurso de Tapas de Lugo

La Voz LUGO

LUGO CIDADE

Pablo Caridad, cocinero.
Pablo Caridade, cociñeiro. CEDIDA

O exame durará toda a fin de semana e asignaranse cinco galardoes finais

26 novs 2021 . Actualizado ás 05:00 h.

Os catro profesionais encargados de valorar as 12 tapas finalistas do Concurso de Tapas, organizado pola Asociación Provincial de Empresarios de Hostalería e Turismo de Lugo (Apehl), comezarán leste mesmo venres, ás 20.00 horas, a súa rolda de valoracións.

O xurado deste ano estará composto por Ana Isabel Fernández Escudero , enóloga; Pablo Fernández Caridade, profesor de cociña; Ricardo Fernández Guerra, docente do FP Carlos Oroza de Pontevedra, e Ramón Rodríguez Méndez, representante dunha multinacional cervexeira.

O equipo de expertos gastronómicos probará as tapas dos locais finalistas —A Paparota, Anda, O Boni, O Dotmas Bar, España, Manuel Manuel, Mesón Colón, O Castor, Ou 56, Paprica, Pulpería O Castelo e San Marcos Café— durante toda a fin de semana e asignará os cinco premios. Os gañadores do certame daranse a coñecer o vindeiro venres 3 de decembro ás 12.00 horas nun acto que se celebrará no MIHL.