O Celta B remonta dous goles nun momento inspirado

La Voz VIGO

BANCADA DE RÍO

cedida

O filial suma un punto ante a Segoviana nun partido onde o meta Jero non tivo o seu día

13 ene 2018 . Actualizado ás 17:55 h.

Perdeu dous puntos ou recuperou un? Ese é o dilema que deixa o primeiro partido do ano en Barreiro para o Celta B. Contra todo prognóstico a Ximnástica Segoviana, un equipo do furgón de cola, púxose con 0-2 ao comezo da segunda parte, o que puña costa arriba a contenda para o filial celeste. Con todo, un momento de inspiración permitiulle igualar o marcador con dous goles na marxe de tres minutos, o primeiro de Dani Molina e o segundo de Juan Hernández. Mesmo na recta final os segovianos sacaron dous balóns debaixo dos paus.

Non foi o partido soñado do Celta B. Nun campo moi pesado apostou por filtrar pases ante un rival que sempre quixo xogar o balón e Barbeiro, o porteiro, exerceu de líbero para roubarlle un par de esféricos a Juan Hernández. Sen ocasións claras, os problemas víronse incrementados polo mal día de Jero, que errou nos dous goles visitantes.

O primeiro foi un disparo desde a frontal de Arribas que pasou por baixo do seu corpo e o segundo unha falta do mesmo futbolista que non conseguiu atrapar a pesar de interceptar un tiro moi centrado. O 0-2 chegou no inicio do segundo tempo, cando o Celta decidira incrementar o ritmo e comezaba a inclinar o campo ao seu favor.

A solución chegou en tres minutos de inspiración. No 70 Dani Molina marcou o seu primeiro gol desde a frontal e no 72 Juan Hernández aproveitou un pase de Drazic para marcar do mesmo xeito. Quedaban 18 minutos e todo apuntaba que o Celta B podíalle dar a volta ao marcador e tívoo moi preto, pero un disparo de Agus e outro de Aarón Rey foron interceptados por dous defensores debaixo dos paus.