Cúmprense 15 anos do gol 2.000 do Celta en Primeira

BANCADA DE RÍO

MUX

Chegou nun partido fronte á Real en Anoeta que rematou 2-2

07 may 2021 . Actualizado ás 09:59 h.

2006: Baiano lograba hai hoxe 15 anos o gol número 2.000 do Celta en Primeira. Foi nun partido disputado en Anoeta fronte á Real Sociedade que concluíu con empate a dous no marcador. Xabi Prieto adiantou aos seus desde o punto de penalti aos 6 minutos e Skoubo fixo o 2-0 no 38.

PABLO SANCHEZ

O dianteiro brasileiro marcou por partida dobre aquela tarde. O primeiro chegou ao fío do descanso e o tanto que valía un punto só se fixo agardar dez minutos máis. O equipo de Fernando Vázquez rematou aquel curso na sexta praza da táboa.

Baiano, pola súa banda, militou no Celta durante dúas tempadas nas que anotou 22 dianas en 81 partidos (28 deses goles chegaron en 68 compromisos ligueiros, segundo datos de Alberto Fernández, CeltaHistoria).