Os irmáns Torres deixan TVE para cultivar as súas dúas estrelas Michelin

L.M. REDACCIÓN / LA VOZ

SABE BEN

«Torres na cociña» seguirá gravando novos programas ata febreiro e permanecerá en antena ata o mes de marzo

15 dic 2018 . Actualizado ás 19:28 h.

Os proxectos acumúlanse nas cociñas dos irmáns Torres, que están a piques de pechar o que definen como «un ano de vertixe». Onte anunciaron o seu próximo adeus ás mañás de TVE para facer unha pausa e fixarse outros obxectivos. Torres na cociña seguirá gravando novos programas ata febreiro e permanecerá en antena ata o mes de marzo.

Sergio e Javier Torres anunciárono onte a través da súa conta en Twitter: «Desde fai máis de tres anos, a través do noso programa, compartimos momentos inesquecibles, grandes receitas e o noso toque Torres», dixeron os famosos xemelgos televisivos, que gozan dos seus dous recentemente adquiridas estrelas Michelin. Xa as conseguiron no seu restaurante Dous Ceos antes do seu peche e acaban de revalidalas polo seu traballo no restaurante barcelonés Cociña Irmáns Torres, un proxecto ambicioso e persoal. Os expertos que outorgan as estrelas Michelin destacaron do establecemento a súa «gran cociña aberta con mesas». Ademais de escribir libros, tamén abriron este ano o restaurante Ás no Aeroporto de Barcelona, e organizan coa Universidade Autónoma un curso sobre tendencias en gastronomía .

Sobre o seu futuro aseguran aos espectadores: «Poremos a mirada noutros obxectivos e continuaremos traballando en plans que nos volvan xuntar con todos vós nun futuro próximo».