La Voz FERROL

FERROL CIDADE

A aleiro canaria foi a mellor do equipo ferrolán, aínda que as de Sandra Prieto non puideron superar ao Mann Filter

24 mares 2019 . Actualizado ás 17:41 h.

Co descenso xa materializado, o encontro de esta mañá do Baxi sen a inquedanza de verse afogadas pola urxencia de vitorias podía ser positivo para intentar brindarlle algunha vitoria máis á afección nesta recta final na Liga Dia. Pero en fronte estaba o Mann Filter Zaragoza con outro obxectivo moi importante, seguir gañando para manter a súa posición de play-off. E as locais pronto dominaron o tenteador para marcar diferenzas e rematar o primeiro catro 22 a 12.

O mellor do Baxi foi a garra de Natalia Rodríguez cos seus triplos e o seu traballo en rebotes axudando ás ferrolás a recortar distancias e pórse 8 por baixo ao descanso, 42 a 34. Rematou o encontro como a mellor ferrolá xunto con Cheslek, ambas as con 18 de valoración, Natalia 14 puntos e Shelby 12.

A mesma tónica do vivido esta tempada viuse durante a segunda parte do encontro, con perdas de balón e fallos nas canastras doados e en tiros libres para que as locais abrisen xa unha distancia cómoda. O último cuarto empezou con 58 a 44. Houbo reacción e apertón final para recortar ata estar 7 abaixo, pero xa sen a posibilidade de remontar.

Próxima parada desta despedida á máxima categoría: sábado 30 na Malata contra o Snatt's Femení Sant Adrià.