Sabores cinco estrelas a pé de porto

SABE BEN

cedida

No corazón do único hotel de cinco estrelas do norte da provincia coruñesa atópase un tesouro nada escondido: a maxia de Tito Fernández a cargo de os fogóns do restaurante principal do NH Finisterre.

13 novs 2018 . Actualizado ás 18:31 h.

Baixo o seu mando hase redeseñado a carta do Novo, o seu restaurante, no que soubo combinar a calidade do produto basee, sempre fresco, coas últimas tendencias da nova gastronomía, que Fernández coñece de primeira man despois de ter traballado con nomes ilustres do sector en España, como Pepe Vieira ou Santi Santamaría. Nun comedor de amplas ventás sobre a baía coruñesa que axuda a relaxar ao comensal para gozar ao máximo da elaborada cociña do local, Tito Fernández e o seu equipo botan man de receitas tradicionais galegas, como a empanada, a pescada ou o peixe sapo. Pero o segredo está na súa elaboración, que mostra evolucións sorprendentes capaces de sorprender ao máis esixente padal. No caso da pescada, imprescindible, preséntase ao vapor cun suave pilpil de perexil e acompañada por unha deliciosa guarnición de percebes e trigueros. Non menos recomendable é o peixe sapo con caldo de xamón, zamburiña, verduritas e mole. Á calidade da materia prima únese unha soberbia presentación que permite ao comensal gozar da experiencia gastronómica en todos os seus sentidos. A adega tamén inclúe varias referencias moi recomendables por calidade e prezo.