Cristiano  lesiónase con Portugal

PATRICIA DE MELO MOREIRA | AFP

O dianteiro sufriu unha picada na perna dereita a dúas semanas da ida dos cuartos de final da Champions

26 mares 2019 . Actualizado ás 10:34 h.

Cristiano Ronaldo lesionouse no minuto 29 do partido entre Portugal e Serbia en Lisboa, da fase de clasificación da Eurocopa 2020, e tivo que ser substituído. A falta dun cuarto de hora, Ronaldo correu a por un balón pola banda esquerda, momento no que sufriu unha picada na perna de dereita, polo que se tirou ao chan e pediu o cambio.

De momento, a selección de Portugal perde no Estadio dá Luz por 0-1 contra Serbia, que se adiantou cun gol de penalti de Tadic no minuto 6. O pasado venres, Portugal xogou en Lisboa o seu primeiro partido da fase de clasificación e empatou a cero contra Ucraína. O portigués asegurou non estar «preocupado», «coñezo o meu corpo e quen anda con choiva móllase».