Bruno Pena, do Oca Praia Hotel de Foz, finalista nun concurso internacional de cociña con ibérico

La Voz FOZ / LA VOZ

FOZ

Bruno Pena, en una imagen de junio de 2019
Bruno Pena, nunha imaxe de xuño de 2019 XAIME RAMALLAL

Tamén preside a Asociación Provincial Cociñeiros Lugo

12 jul 2020 . Actualizado ás 05:00 h.

O xefe de cociña do OCA Praia de Foz, Bruno Pena, foi seleccionado semifinalista do III Concurso Internacional de Cociña con Ibérico. O evento celebrarase o día 20 de xullo, a partir das 10 horas en Salamanca. A directora do OCA Praia de Foz, Ana Lago, sinala que Bruno Pena incorporouse ao hotel mariñán en 2019 e que é presidente da Asociación Provincial Cociñeiros Lugo, «que pretende precisamente enxalzar os produtos locais, coidar a cociña tradicional e creativa e promover a cultura gastronómica. Coa súa chegada a Foz continuamos nesa liña da cadea de apostar por ofrecer ao cliente experiencias gastronómicas».