VIDA SA

Degustando licores de la tierra con música de fondo.Fabada asturiana | Wikimedia Commons

A zostera mariña, o cereal do século XXI

Primeiro foron as algas, daquela o plancto mariño e agora Anxo León, «o chef do mar», a través do seu equipo de investigación do restaurante Aponiente descóbrenos un novo e revolucionario vexetal procedente do mar

Degustando licores de la tierra con música de fondo.Fabada asturiana | Wikimedia Commons
gastronomia

O menú rico e saudable máis rápido do mundo

Reyes Picardo e Eduardo Burgos son expertos en preparar deliciosas receitas nun par de minutos. Se non che gusta cociñar, ou non tes tempo, aquí propómosche dous entrantes, un principal e unha sobremesa cos que ser o perfecto anfitrión sen darche conta

Degustando licores de la tierra con música de fondo.Fabada asturiana | Wikimedia Commons

Borsch con grelos

Partindo dun caldo de cocido, e coa verdura reina do inverno galego, dámoslle unha nova vida a esta clásica sopa ucraína

Degustando licores de la tierra con música de fondo.Fabada asturiana | Wikimedia Commons

¿Ten ou non ten truco preparar un bo cocido?

Algúns témeno por laborioso e outros creen que abonda con que os ingredientes fagan chop chop en varias potas. Nin tanto nin tan calvo, os expertos de Lalinense explican que debemos ter en conta para bordar un bo cocido

Degustando licores de la tierra con música de fondo.Fabada asturiana | Wikimedia Commons
APRENDE PAC

O entroido envórcase co produto local

A corrente por consumir alimentos de proximidade ten cada vez máis seguidores. Con todo, festas como os entroidos sempre mantiveron vixentes receitas tradicionais que poñen en valor a importancia da cultura popular

Degustando licores de la tierra con música de fondo.Álex Iglesias. Restaurante Cabanas (Lalín): «Esto es un kit antimorriña exprés, que en 24 horas lo tienes en casa y aparte tiene una conservación larga al ir todo envasado al vacío y en frío. Lo puedes comer dos o tres días después de que te llegue».
Álex Iglesias . Restaurante Cabanas (Lalín): «Isto é un kit antimorriña exprés, que en 24 horas telo en casa e á parte ten unha conservación longa ao ir todo envasado ao baleiro e en frío. Pódelo comer dous ou tres días despois de que che chegue».
YES

«Enviamos cocido de Lalín ata a Andorra»

Chama á túa casa. ¡Ding dong! E a pezuña asoma por baixo da túa porta. Xa non tes escusa para degustar o prato galego que máis paixóns levanta porque eles cho levan a domicilio. Chuparasche os dedos

CARLOS CRESPO
Degustando licores de la tierra con música de fondo.Álex Iglesias. Restaurante Cabanas (Lalín): «Esto es un kit antimorriña exprés, que en 24 horas lo tienes en casa y aparte tiene una conservación larga al ir todo envasado al vacío y en frío. Lo puedes comer dos o tres días después de que te llegue».
gastronomia

Estes son os produtos de tempada cos que superarás os excesos do Nadal

O peto arrinca lixeiro en xaneiro. Pero non o estómago tras o Nadal. Por iso Pedro Quián, asesor de Kibus, lembra que para emendar os excesos podemos comer rico e variado cos mellores produtos do mes

Degustando licores de la tierra con música de fondo.Álex Iglesias. Restaurante Cabanas (Lalín): «Esto es un kit antimorriña exprés, que en 24 horas lo tienes en casa y aparte tiene una conservación larga al ir todo envasado al vacío y en frío. Lo puedes comer dos o tres días después de que te llegue».
gastronomia

¿De que falamos cando falamos de pote asturiano?

A comunidade veciña ten a versión máis coñecida, e iso que fóra das súas fronteiras aínda non goza da reputación da fabada. Nalgunhas casas galegas prepárase unha receita parecida, con ingredientes propios da cesta da compra local

Degustando licores de la tierra con música de fondo.Álex Iglesias. Restaurante Cabanas (Lalín): «Esto es un kit antimorriña exprés, que en 24 horas lo tienes en casa y aparte tiene una conservación larga al ir todo envasado al vacío y en frío. Lo puedes comer dos o tres días después de que te llegue».

Costelas adobadas con patacas

Un prato consistente para empezar a semana a pleno rendemento e sen apenas rascar o peto. Contámosche o paso a paso para preparalas sen moito esforzo e que queden de dez

Degustando licores de la tierra con música de fondo.Álex Iglesias. Restaurante Cabanas (Lalín): «Esto es un kit antimorriña exprés, que en 24 horas lo tienes en casa y aparte tiene una conservación larga al ir todo envasado al vacío y en frío. Lo puedes comer dos o tres días después de que te llegue».

Esta vinoteca é máxica

Filtra os raios ultravioleta, absorbe as vibracións, a porta ábrese sen mans e manéxase desde unha pantalla táctil oculta no cristal. LG deseñou un colector intelixente para viños e produtos gourmet