Pratos frescos como leitugas

José y Jesús, gerentes del Asador Soriano, en Vigo

01 sep 2021 . Actualizado ás 16:06 h.
José y Jesús, gerentes del Asador Soriano, en Vigo
1/8 José e Jesús, xerentes do Asador Soriano, en Vigo
La ensalada que propone Asador Soriano, basada en productos del mar
2/8 A ensalada que propón Asador Soriano, baseada en produtos do mar
Víctor Alonso, gerente de la Cre.Cotte (Santiago)
3/8 Víctor Alonso, xerente da Cre.Cotte (Santiago)
En Cre.Cotte proponen la ensalada Valkiria
4/8 En Cre.Cotte propoñen a ensalada Valkiria
José Míguez es el encargado de La bodeguilla de Santa Marta
5/8 José Míguez é o encargado da bodeguilla de Santa Marta
La bodeguilla de Santa Marta, en Santiago, propone una ensalada de vieiras, gambas, queso rallado y vinagreta de piñones con manzana
6/8 A bodeguilla de Santa Marta, en Santiago, propón unha ensalada de vieiras, gambas, queixo rallado e vinagreta de piñones con mazá
Manolo, gerente de Casa Abelleira, con su madre, Evangelina
7/8 Manolo, xerente de Casa Abelleira, coa súa nai, Evangelina
En Casa Abelleira, situado en la ciudad compostelana, proponen esta ensalada que ya tiene aires de otoño
8/8 En casa Abelleira, situado na cidade compostelá, propoñen esta ensalada que xa ten aires de outono