Menu La Voz de Galicia Inicia sesión A miña conta Pechar Pratos frescos como leitugas 01 sep 2021 . Actualizado ás 16:06 h. Whatsapp Mail Facebook Twitter Comentar · 1/8 José e Jesús, xerentes do Asador Soriano, en Vigo 2/8 A ensalada que propón Asador Soriano, baseada en produtos do mar 3/8 Víctor Alonso, xerente da Cre.Cotte (Santiago) 4/8 En Cre.Cotte propoñen a ensalada Valkiria 5/8 José Míguez é o encargado da bodeguilla de Santa Marta 6/8 A bodeguilla de Santa Marta, en Santiago, propón unha ensalada de vieiras, gambas, queixo rallado e vinagreta de piñones con mazá 7/8 Manolo, xerente de Casa Abelleira, coa súa nai, Evangelina 8/8 En casa Abelleira, situado na cidade compostelá, propoñen esta ensalada que xa ten aires de outono Whatsapp Mail Facebook Twitter Comentar ·