Un golazo de Criss rescatou ao Ribadeo na súa visita a Bertamiráns

A MariÑA

Unha bolea do focense no 86 estableceu o definitivo 2-2

23 abr 2017 . Actualizado ás 22:57 h.

Unha gran volea de Criss, imparable para Berto, rescatou un punto para o Ribadeo cando o Bertamiráns xa cantaba un vitoria básica para as súas opcións de permanencia. Os chafó o idilio co gol do dianteiro focense, que xa acumula 13, no minuto 86 dun partido que puido caer de calquera lado, con moito xogo nas dúas áreas axudado polas reducidas dimensións do campo sintético do Municipal de Bertamiráns.

Adiantouse o equipo de Fiz Rodríguez grazas a Rafa Casanova, pero antes do descanso logrou Adán pór o empate. Na continuación Adri Rial prontó encamiñou unha remontada que finalmente foi inservible.

Bertamiráns: Berto; Kevin, Borja Colar, Alfonso, Coqui, Munin, Alvite, Iñigo, Uxío (Calderón, min 73), Adrán e Adri Rial (Agustín, min 70).

Ribadeo: Parapar; Coki, Juanma (Isma, min 52), Martín Traba, Marcos Pena. Yoel (Chile, min 78), Rafa Casanova, Jacob (Iván, min 72), Criss, Santi e Poratti.

Goles: 0-1, min 19: Rafa Casanova. 1-1, min 39: Adán. 2-1, min 66: Adri Rial. 2-2, min 86: Criss.

Árbitro: Quintas Lorenzo (Ourense). expulsou ao local Jano (min 54, no banco). Amarelas a Alfonso e Calderón, e a Yoel e Martín Traba.

Incidencias: Municipal de Bertamiráns.