Álex López-Benito

Últimos artigos publicados

03 may 2023

Queixo doce e vexetais que saben a mar, a última proposta de Cociña Capital

Álvaro Pérez, de Artesá Gastrobar, preparou dous pratos nun novo taller gastronómico na Praza de Abastos de Santiago, organizado por La Voz para subscritores. Alí o chef ensinoulles os trucos das súas dúas tapas máis famosas e trasladoulles algunhas das súas aprendizaxes da súa estancia nel Bulli

Álex López-Benito | Senén Rouco

23 abr 2023

Fiat 500e, a formiga eléctrica

Compacto e non moi pesado, ten un consumo baixo que lle permite superar os 300 quilómetros de autonomía. E amais , apárcase en calquera sitio.

Javier Armesto | Álex López - Benito

21 abr 2023
Gonzalo Noya hizo protagonista del taller de Cociña Capital al que él llama «nuestro señor bogavante»

Como preparar un bogavante Thermidor paso a paso

O chef da Barrola, Gonzalo Noya, uniu nos fogóns un fantástico bogavante azul da ría cunha das salsas típicas da cociña francesa, unha Thermidor. A combinación encandeou aos asistentes ao taller de Cociña Capital, organizado por La Voz de Galicia na aula gastronómica da Praza de Abastos de Santiago

Álex López-Benito | Senén Rouco

15 feb 2023

Descobre a maxia da cociña á brasa con Óscar Vidal

O chef de Ou'Pazo, estrela Michelin desde novembro, combinou leña de carballo con herba seca para facer a súa bogavante en salpicón. Con esta espectacular receita inaugurouse o ciclo de talleres culinarios Cociña Capital en Compostela. A experiencia, organizada por La Voz de Galicia, e que levou a cabo na aula gastronómica da Praza de Abastos de Santiago, busca facer alcanzables aos afeccionados as receitas dos mellores restauradores da área compostelá. O próximo taller será o día 28, sempre con profesionais de recoñecido prestixio, e para o que se ofertarán 30 prazas presenciais.

SENÉN ROUCO / ÁLEX LÓPEZ-BENITO